ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 15

 

Φίλες και φίλοι,

Μπαίνουμε και τυπικά στο φθινόπωρο και σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την πορεία της χώρας μας.

Η παρατεταμένη ύφεση που πλήττει την οικονομία μας, συνέπεια χρόνιων διαρθρωτικών προβλημάτων και της πολιτικής του μνημονίου, οδηγεί σε αδιέξοδα την Ελληνική Κοινωνία.

Είμαστε στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια της δυστυχώς - πιο απαξιωμένης - Δ.Ε.Θ., όπου παραδοσιακά η κυβέρνηση παρουσιάζει τις προτεραιότητες της και τα κόμματα την οικονομική τους πολιτική πρόταση.

Σήμερα, ο Έλληνας Πολίτης δεν περιμένει να ακούσει κάτι αισιόδοξο από μια αναξιόπιστη κυβέρνηση. Ακόμα περισσότερο δεν θέλει να ακούει έναν πρωθυπουργό και υπουργούς, που άλλα υπόσχονται και άλλα πράττουν, συνήθως με αναδρομική ισχύ.

Ο ίδιος πολίτης όμως, πεπεισμένος πλέον και από όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αποτυχία της σημερινής οικονομικής πολιτικής, περιμένει από την αντιπολίτευση να εκφράσει μια πειστική πρόταση που θα του δώσει ελπίδα και προοπτική.

Εμείς, ως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού αυτό. Από τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουμε το επικαιροποιημένο οικονομικό μας πρόγραμμα, που θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει ελπίδα εξόδου από την κρίση.

Η κυβέρνηση παραπαίει και προκαλεί. Δυστυχώς για τον τόπο, στη συναίνεση που δώσαμε στο νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση απάντησε με την αποπομπή της επικεφαλής της ομάδας παρακολούθησης προϋπολογισμού της Βουλής, επειδή είπε τα αυτονόητα. Έτσι όμως εθνική πολιτική και συνεννόηση δεν μπορεί να υπάρξει.

Ευτυχώς για τη χώρα όμως, όπως προδιαγράφονται οι πολιτικές εξελίξεις, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μάλλον διανύει τις τελευταίες μέρες της....


Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει όπως πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

 

 

Δηλώσεις - Δραστηριότητες

Δήλωση για την απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να μη συμμετάσχει ο Δήμος στην 76η ΔΕΘ

Δήλωση σχετικά με το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση

Άρθρα

Σε τέλμα τα μεγάλα έργα

στο νομό Θεσσαλονίκης

 

 

Συνεντεύξεις

Ραδιοφωνική συνέντευξη στoν 102 FM - 1.8.2011

 

"Η ανατολική Θεσσαλονίκη έχει εγκαταλειφθεί εντελώς στην τύχη της"

 


Σύνολο ερωτήσεων

στη Βουλή

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Δραματική αύξηση των λουκέτων στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης Κλείνει η 113 ΠΜ, χωρίς εναέρια πυροπροστασία η Βόρεια Ελλάδα Συμμορίες σκορπίζουν τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη

Φιλοσκοπιανός ραδιοφωνικός σταθμός εντός της Ελληνικής επικράτειας

Χωρίς ρεύμα νοικοκυριά, λόγω αδυναμίας εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΗ Προστασία και αναβάθμιση του περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης

Στον αέρα η σχολική στέγη

στη Θεσσαλονίκη

Αμαρτωλές ΜΚΟ βολεύουν ημετέρους

 

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Ολομέλεια. Ομιλία στα πλαίσια του Πολυνομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών,

Τρίτη 02.8.2011

Ολομέλεια. Ομιλία στα πλαίσια του Πολυνομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών,

Τετάρτη 03.8.2011

Ολομέλεια. Ομιλία στα πλαίσια του Πολυνομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών,

Πέμπτη 4.8.2011

Τροπολογία-Προσθήκη στο Σ/Ν "Ρυμθίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση" κατέθεσε ο Θόδωρος Καράογλου μαζί με 89 ακόμα βουλευτές

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox | Εκτύπωση |